Pocetna Užice Supermen stigao u Rusiju

Supermen stigao u Rusiju

3272
1
Podelite

Užički taksista Milovan Milutinović (72) poznatiji kao “supermen” nalazi se u Rusiji na 650 kilometara zapadno od Moskve u koju bi i sa karantinom trebalo da stigne kako je planirao do 9. maja na proslavu Dana pobede.

Prijateljima iz Užica Supermen se danas javio i rekao da je do sada prešao preko dve hiljade kilometara i da je “ulaskom u Rusiju pobedio sam sebe”.

Kaže da je dobrog zdravstvenog stanja i da posebno se zahvaljuje vozaču teretnog kamiona iz Požege koji ga je dok je pešačio Poljskom prepoznao i na putu pomogao sa 120 evra i dao mu nešto hrane, slaninu, čokoladu, ratluk i kilo meda.

Na putu do Moskve u koju je krenuo sa Gradskog trga u Užicu na Sretenje 14. Februara “supermen” je do sada prepešačio Madjarsku, Češku, Poljsku i Belorusiju.

Sa sobom nosi ranac sa šatorom i tokom puta tri noći je prespavao na snegu u Poljskoj koja je tada imala 10-20 centimetara snega, a hladnoće se najviše plašio. Milovanova najveća želja jeste i susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kako bi mu čestitao Dan pobede.

1 komentar

Ostavite odgovor