Pocetna Čajetina Koalicija “Zdrava Srbija – Bolja Srbija” predaje listu za republičke izbore

Koalicija “Zdrava Srbija – Bolja Srbija” predaje listu za republičke izbore

356
0
Podelite

Koalicija Zdrave Srbije Milana Stamatovića, predsednik opštine Čajetina i Bolje Srbije Dragana Jovanovića, predsednika Skupštine opštine Topola predaće danas, 21. maja, u 11 časova, izbornu listu za poslanike u Narodnoj skupštini Srbije, pod nazivom „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi – Dragan Jovanović – Bolja Srbija – Zdrava Srbija“.

Podršku ovoj listi dalo je više od 11.000 građana Srbije, a za kandidate koalicije izabrani su sposobni i uspešni ljudi, čiji su rezultati pokazali da umeju da vode svoje lokalne sredine i koji će znati da svoja iskustva prenesu i na republički nivo. U samom vrhu izborne liste Zdrave Srbije i Bolje Srbije naalaze se Verko Stevanović, aktuelni poslanik u republičkoj skupštini i dugogodišlji gradonačelnik Kragujevca, Miladin Ševarlić, profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu i poslanik u aktuelnom parlamentu, Boško Đurovski, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije, i Daniela Vojinović, predsednica italijansko-srpske privredne komore.

Pod sloganom „Zdravo da pobedi“ koalicioni partneri će se boriti za Srbiju, njene građane, kulturu, veru i naciju, uvereni da njihovi rezultati govore više od reči.

Ostavite odgovor