Pocetna Politika U SPS-u nema mesta za vandale

U SPS-u nema mesta za vandale

281
1
Podelite

U Socijalističkoj partiji Srbije nema mesta za one koji vandalskim i rušilačkim pohodima na Skupštinu Republike Srbije pokušavaju da ugroze pravni poredak i unište institucije sistema naše države, stoji u saopštenju užičkog odbora SPS-a.

“Oni navode da u Socijalističkoj partiji Srbije nema mesta za bilo koga ko ne poštuje Srbiju i njene legalno i demokratski izabrane organe vlasti. SPS je uvek bila i biće državotvorna stranka kojoj je Srbija prioritet svih prioriteta a borba za Srbiju i sve njene građane sveta obaveza. Socijalistička partija Srbije nije u vlasti zbog vlasti već zbog Srbije i njene političke stabilnosti. Naš partnerski odnos sa SNS zasniva se na istom vrednosnom sistemu u kojem borba za interese Srbije nema alternativu. Ko drugačije razmišlja i deluje ne može biti u našim redovima bez obzira na poziciju i funkciju u stranci. Zato gradski odbor SPS Užice iznošenjem ovakvog stava pruža bezrezervnu podršku predsedniku naše stranke Ivici Dačiću u nastojanju da naša politika ostane autentično državotvorna a naša stranka nastavi da jača svoj ugled kod građana Srbije”, navodi se u saoštenju užičkih socijalista.

1 komentar

  1. ‘Socijalistička partija Srbije nije u vlasti zbog vlasti’, hahahaha, dobri ste crveni prasici, dajte jos neku foru dobru 😀

Ostavite odgovor