Pocetna Fudbal Fudbaleri Partizana stigli na Zlatibor

Fudbaleri Partizana stigli na Zlatibor

887
0
Podelite

S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju u vezi koronavirusa, komunikacija sa stručnim timom prilično je otežana, pa je trener kluba Savo Milošević na pitanja novinara odgovarao putem interneta i klupskog Youtube kanala. Milošević je za klupski Youtube kanal, izjavio kako očekuje da će Superliga krenuti na vreme, kao i da će se igrati bez publike tokom nekoliko prvih meseci takmičenja. On je dodao i da grači izbegavaju bilo kakva javna okupljanja, izvan njihovog kolektiva.

„Ambijent na Zlatiboru je fenomenalan, kao i uslovi u hotelu. Vreme nam je mnogo povoljnije nego u Beogradu. Osim sportskih ekipa, u hotelu gotovo i da nema drugih ljudi, a sve ekipe se štite, tako da nema opasnosti. Svima nam je u interesu da se čuvamo, jedan od primarnih ciljeva svih ekipa jeste da se sačuvaju“ – rekao je trener Crno-belih, Savo Milošević.

On je poručio da će se maksimalno posvetiti prvenstvu narednih nedelja, jer će Evropska takmičenja krenuti tek krajem avgusta i početkom septembra, kao i da su planovi tima dovesti još dvojicu igrača, koji bi trebali biti znatno pojačanje za klub. FK „Partizan“ u toku priprema, između ostalog, odmeriće snage i sa domaćinom sa Zlatibora.