Pocetna Društvo Pomoć za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Pomoć za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

263
1
Podelite

Gradsko veće Užica prihvatilo je molbu Eparhije-raško prizrenske i odlučilo da sa 300.000 dinara pomogne narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Na ovoj sednici usvojen je cenovnik koji se odnosi na usluge koje pruža „Bioktoš“ za deponovanje komunalnog otpada na teritoriji grada Užica, koje je Grad već odobrio JKP „Duboko“. Promenjen je i Program postavljanja komunalne opreme za prikupljanje komunalnog otpada u delu koji se odnosi na lokacije devet kontejnera, sedam u Gradskoj opštini Sevojno i dva u gradu.

Veće je dalo saglasnost na Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Narodnom muzeju Užice.

1 komentar

  1. Crkva malo malo pa dobije neke milione evra iz budzeta drzave kojoj ne placa poreze, u sred korona krize njima milioni da slusaju psiha i da cute, a sada traze da narod odvaja i iz gradskih budzeta za njihove akcije, da im,
    iako su jedna od par najjacih firmi u Srbiji, narod gradi hramove tj. nova radna mesta. Neka prodaju vozni park i dvorce u kojima zive razne Kacavende, neka odvoje od privatnih i cerki firmi kojih su vlasnici, pa od toga da nahrane sirotinju, doniraju nekoj bolnici. Veliko zlo i velika mafija je to. Slavljenje i propagiranje stradalnistva, mucenistva i zaostajanja, drzanje ovog jadnog naroda u zabludama, u izolaciji u sred Evrope, u raskoraku sa svim komsijama, sa celom Evropom, dok desetine hiljada nase najbolje dece godisnje bezi glavom bez obzira u tu istu Evropu, pretvaranje Srbije u zemlju staraca, pljacka budzeta preko Kosova i sve ostale katastrofe, u svemu direktno ili indirektno ucestvuju. I voze strogo zapadne limuzine, slabo kola sa istoka. Ali dok je ovaca bice i sisanja. Samo bice problem kada nestane ovaca. A nestaje. Po ceo grad godisnje.

Ostavite odgovor