Pocetna Društvo Anketa: Stavovi gradjana o kretanju i saobraćaj

Anketa: Stavovi gradjana o kretanju i saobraćaj

729
0
Podelite

Do 30. septembra otvorena je onlajn anketa za građane o tome kako rešiti saobraćajne probleme u gradu. Građani u njoj mogu učestvovati preko adrese Anketa: http://uzice.rs/anketa-stavovi-gradjana-o-kretanju-i-saobracaju-evropska-nedelja-mobilnosti-2020/?script=lat. Anketa se sprovodi u okviru Evropske nedeqe mobilnosti. U pozivu gradjanima se navodi:

VAŠE MIŠLJENJE NAM JE VAŽNO!

Pomozite da zajedno doprinesemo razvoju zdravijih i čistijih gradova!

Anketa je anonimna i podaci prikupljeni u njoj služiće za poređenje stavova građana u gradovima i opštinama u našoj zemlji, kao i za iniciranje novih projekata i izmenu propisa koji regulišu ovu oblast. Nosioci ove aktivnosti su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Stalna konferencija gradova i opština, u partnerstvu sa opštinama i gradovima koji su se uključili u akciju.

Evropska nedelja mobilnosti je kampanja koju je pokrenula Evropska komisija sa ciljem da se promovišu zdravi načini kretanja u gradovima, oni koji ne koriste fosilna goriva i ne zagađuju životnu sredinu. Ove godine, zbog specifičnih uslova izazvanih pandemijom, ova manifestacija neće obuhvatiti masovna okupljana građana i najmlađih na ulicama naših gradova i opština. Zbog toga koristimo priliku da na ovaj način prikupimo vaša razmišljanja i stavove o mogućnostima za poboljšanja načina kretanja u sredini u kojoj živite. Popunjavanje ankete vam neće oduzeti više od 10 minuta.

STAVOVI GRAĐANA O KRETANJU I SAOBRAĆAJU – EVROPSKA NEDELJA MOBILNOSTI 2020.
Poštovana/i,
VAŠE MIŠLJENJE NAM JE VAŽNO!
Pomozite da zajedno doprinesemo razvoju zdravijih i čistijih gradova!

Anketa je anonimna i podaci prikupljeni u njoj služiće za poređenje stavova građana u gradovima i opštinama u našoj zemlji, kao i za iniciranje novih projekata i izmenu propisa koji regulišu ovu oblast.

Nosioci ove aktivnosti su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Stalna konferencija gradova i opština, u partnerstvu sa opštinama i gradovima koji su se uključili u akciju.
Evropska nedelja mobilnosti je kampanja koju je pokrenula Evropska komisija sa ciljem da se promovišu zdravi načini kretanja u gradovima, oni koji ne koriste fosilna goriva i ne zagađuju životnu sredinu. Svake godine, od 16. do 22. septembra gradovi i opštine iz Srbije priključuju se ovoj manifestaciji.

Ove godine, zbog specifičnih uslova izazvanih pandemijom, ova manifestacija neće obuhvatiti masovna okupljana građana i najmlađih na ulicama naših gradova i opština. Zbog toga koristimo priliku da na ovaj način prikupimo vaša razmišljanja i stavove o mogućnostima za poboljšanja načina kretanja u sredini u kojoj živite.

Popunjavanje ankete vam neće oduzeti više od 10 minuta.