Pocetna Društvo Prezentacija destinacijskog rezervacionog sistema

Prezentacija destinacijskog rezervacionog sistema

647
0
Podelite

Prezentacija za buduće korisnike destinacijskog rezervacionog sistema biće održana 26. i 27. oktobra u kongresnoj sali Kulturnog centra na Zlatiboru.

Posle dužeg perioda istraživanja i pripreme Turistička organizacija Zlatibora počinje projekat besplatne digitalizacije i instalacije rezervacionog sistema za sve smeštajne kapacitete na našoj planini.

Primarni cilj projekta je želja Turističke Organizacije Zlatibora da omogući svim zainteresovanim kategorisanim objektima da digitalizuju svoju ponudu smeštajnih kapaciteta, odnosno da se na sajt TO „Zlatibor“ postavi jedinstveni retzervacioni sistem sa svim kategorisanim smeštajnim kapacitetima. Kroz besplatnu instalaciju i korišćenje rezervacionog sistema, adekvatnu edukaciju i podršku, svi smeštajni kategorisani objekti će dobiti priliku da povećaju tržišnu vidljivost, kvalitetnije pozicioniraju svoju ponudu, ostvare lakšu komunikaciju sa potencijalnim kupcima i samim tim značajno smanje troškove prodaje i provizija (koje naplaćuju ostali rezervacioni sistemi), što ujedno predstavlja suštinski cilj projekta i vrednost koju će dobiti svaki kategorisan objekat na Zlatiboru.

Svi smeštaji će biti vidljivi na sajtu TO „Zlatibor“ i spremni za prijem direktnih onlajn rezervacija. Spojeni sa svim kanalima prodaje kao i agencijama koje koriste isti softver.

Sa kvalitetnim sadržajem sajta uz realno stanje raspoloživih smestajnih objekata i cenama svih smeštajnih kapaciteta biće omogućeno svakom potencijalnom gostu Zlatibora da na jednom mestu zaokruži proces informisanja i pretrage o svim turistickim sadržajima na Zlatiboru.

Prezentacija će biti održana u ponedeljak i utorak 26. i 27. oktobra 2020. godine u kongresnoj dvorani u Kulturnom centru Zlatibor. Prezentacija će biti održana u više termina i dva dana zbog mera preduzetih zbog trenutne epidemiosloske situacije.

Podelite
Prethodni članakAplauz ruši predrasude
Sledeći članakPoraz Slobode