Pocetna Servisne informacije Počinje prolećno pranje grada

Počinje prolećno pranje grada

382
5
Podelite

JKP “Bioktoš” od danas počinje prolećno pranje Grada prema planu prolećnog pranja za 2021.godinu. Predviđeno je pranje 250 ulica za oko 38 radnih dana. Posao je veoma obiman i kompleksan, saopštili sui z “Bioktoša” i naglasili da što brži završetak zavisi od mnogo faktora kao što su : vremenski uslovi, saradnja i visok stepen tolerancije sa građanstvom, prisutnost zaposlenih kao i ispravnost vozila.

Usled velike zaprljanosti ulica, kao i niskih temperatura posao se ne može obavljati noću. Kako bi što pre uklonili rizlu i nečistoće sa ulica, Bioktoš pranje počinje danas u sledećim ulicama:

 1. Slanuška
 2. Kralja Petra I (P.Ćelovića -Slanuška)
 3. Vojvode Demira
 4. Žička
 5. Trg Svetog Save sa školskim dvorištima
 6. Obilićeva

U petak su po planu za pranje sledeće ulice:

 1. Mališa Atanasković
 2. Staze na Plaži
 3. Kneza Lazara, drugi deo
 4. Lazara Mutapa sa igralištem
 5. Međaj
 6. Mihaila Pupina.

Pre pranja planirano je čišćenju rizle, pa se građani mole da uklone vozila da ne bi došlo do oštećenja na njima i da zaobilaze deo Grada koji se pere .

Da bi se navedeni posao obavio kvalitetno i u planiranom vremenu zamolili su građane za maksimalnu toleranciju i razumevanje.

5 Komentari

 1. Pa što ste bacali rizlu i prašinu da se gušimo ,bila 2-3 snežna dana,sad ćete tu rizlu šmrkom nabaciti na trotoare,radnje i kola!

Ostavite odgovor