Pocetna Društvo SDP Užice: Vakcinu primi i ne brini!

SDP Užice: Vakcinu primi i ne brini!

821
0
Podelite

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Užice održao je kod česme na glavnoj ulici  akciju “Vakcinu primi i ne brini”.

Članovi i aktivisti užičkog odbora socijaldemokrata deobom flajera i u neposrednom razgovoru apelovali su na sugrađane   da prime vakcinu zbog svog zdravlja i zdravstvene bezbednosti sredine u kojoj žive.

Predsednica Foruma žena ove stranke Danijela Đorđević Arsić  rekla je da užički odbor SDP-a i na ovaj način apeluje na svoje sugrađane da budu odgovorni   pre svega prema sebi i članovima svojih porodica, komšijama, kolegama i ljudima sa kojima se svakodnevno susreću.

-Vakcina je u ovom momentu jedini lek i jedina zaštita protiv koronavisura. S obzirom da je Užice drugi grad u Srbiji u pogledu uspeha imunizacije s ponosom ističemo da proces vakcinacije teče dobro, ali da se ne smemo opuštati. I dalje se moramo ponašati odgovorno i podići procenat vaksinisanih kako bismo do leta mogli da vratimo život u normalu i vratimo svojim redovnim poslovima, ali i da odemo na zaslužene godišnje odmore – rekla je Arsić koja je i direktor Turističke organizacije Užice.

Članica Gradskog odbora SDP-a Nada Jovičić kaže da bi bilo dobro da se svi gradovi u Srbiji kao i Užice odazovu vakcinaciji, jer definitivno vakcinacija jeste  lek protiv koronavirusa.  .

– Da je vakcinacija jedini lek protiv kovida 19 govorim i iz ličnog iskustva  i apelujem na sve naše sugrađane da tu priliku koju imamo svi iskoristimo kako bismo što pre mogli da stupimo u sve normalne životne tokove i da nam bude kao što je bilo pre dve-tri godine pa i ranije. Da možemo normalno da radimo i ne brinemo o deci o roditeljima,  bar kada je u pitanju kovid 19 – rekla je Jovičić koja je i gradska većnica zadužena za resor ekologije.