Pocetna Politika Razgovor sa minstarkom – ponižavajuća predstava

Razgovor sa minstarkom – ponižavajuća predstava

794
0
Podelite

Gradski odbor Narodne stranke u Užicu, saopštio je povodom razgovora potpredsednice Vlade Srbije i ministarkom rudastva i energetike, Zorane Mihajlović sa građanima Užica, da je ona krenula u kampanju za promociju svog “lika”.

“Neprijatnost da budu statisti u ovoj ponižavajućoj predstavi imalo je 29 Užičana, koji su pred očima kamera i SNS funkcionera postavljeni da, svaki ponaosob, sedne u centar sale Skupštine grada ministarki na poklonjenje i ispoved – da se izjadaju predstavnici lažne i od naroda otetete vlasti.

Minstarka je posle ovog igrokaza bila zadovoljna. “Bilo je i suza i smeha”; rekla je za medije u nadi da je projekat zaglupljivanja naroda i njegovog potpunog sloma uspešno završen.

Međutim, da li je ova kampanja posete “podanicima” vlasti ipak znak da Zorana Mihajlović, promoter i saradnik ozloglašenog Rio Tinta postaje svesna oživelog Marša na Drinu koji iz Loznice odjekuje Srbijom? Građani postaju svesni njene uloge u smrtnoj presudi za Zapadnu Srbiju koju ona za Rio Tinto odavno sprema kroz sva svoja ministrovanja.

Narod, čini se, shvata da je upravo ona u ministarku vešto maskirani lobista Rio Tinta i egzekutor ovog zločina koji se nad Srbijom ubrzano sprema. Kampanja “upoznavanja” sa problemima građana propagandna je reakcija na narodni bunt koji se iz doline Jadra i Rađevine širi Srbijom. Izgleda da ministarka nije došla u Užice jer je Beograd toliko daleko, te je tamo gluva za nevolje “sirotinje raje”, nego da čuje da li zvuci Marša na Drinu odjekuju po Srbiji baš svuda? Zato šaljemo odgovor iz Užica: “Odjekuju, ministarko! Nezaustavljivo! Uskoro će Vam ga narod svirati u Beogradu. Da čujete bolje!”, poručili su iz Narodne stranke.