Pocetna Politika PARLIĆ: Vučić zloupotrebio decu u Užicu

PARLIĆ: Vučić zloupotrebio decu u Užicu

2753
0
Podelite

Gradski odbor Narodne stranke u Užicu saopštio je da je jučerašnja poseta predsednika Srbije, koji, kako navode, zloupotrebljava ovlašćenja predsednika, potvrdila da je upravo njegov režim najveća opasnost za decu Srbije. Oni navode da su deca zlupotrebljena, jer su dovedena da budu deo scenografije za posetu Aleksandra Vučića, koji je, u okviru svoje neprekidne kamapanje, u Užicu otvorio sportsku halu, navodi se u saopštenju.

“Osim što žive u zemlji u kojoj ne postoje institucije i koju je premrežila mafijaška hobotnica organizovana iz samog vrha vlasti, oni žive u zemlji gde se deca grubo zloupotrebljavaju u svrhu promocije jednoumlja i primitivnog podaništva.”

Narodnjaci u saopštenju napominju “da ta deca ne znaju da su na taj način zloupotrebljena i ne znaju da su i njihovi roditelji pogrešili što su tu zloupotrebu dozvolili. Ona, takođe ne znaju da su mnogi njihovi nastavnici, takođe, ucenjeni, a mnogi i angažovani da kao botovi na društvenim mrežama zaglupljuju građane Srbije, kao bitna potpora kriminalnom režimu.

Deca, takođe, ne znaju da je najvažnija lekcija koju treba da nauče lekcija o slobodi i dostojanstvu. Režim se trudi da tu lekciju nikad ne nauče. U tu svrhu, njihove babe i dede hipnotiše sa nacionalnih frekvencija, roditelje ucenjuje poslom, a za nastavnike postavlja partijske poslušnike. Njihovi sportski uzori, prepoznatljivi užički sportisti stali su u red da se “poklone” predsedniku jer je u 21. veku jedan grad od 70.000 stanovnika dobio sportsku halu.

Predsednik im je za uzvrat uzeo slobodne izbore, nezavisno sudstvo, nezavisno tužilaštvo, nezavisne medije, zagadio im je javni prostor, uzurpirao budžet i uveo korupciju kao jedini model funkcionisanja sistema. Dok se deca, nastavnici i sportisti slikaju u Užicu sa Vučićem, njegovi strani partneri, a u stvari okupatori Srbije, uništavaju svaki njen deo.

Deca to ne znaju. Roditelji pristaju. Nasatvnici “moraju”. Zato su deca najveća žrtva ovog režima”, navodi se u saopštenju koje je potpisala Ivana Parlić, predsednica gradskog odbora Narodne stranke u Užicu.