Pocetna Servisne informacije Nove izmene u saobraćaju kod muzeja

Nove izmene u saobraćaju kod muzeja

2359
2
Podelite

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice na mestu preseka ulice  Dimitrija Tucovića i ulice Nikole Pašića kod Narodnog muzeja od četvrtka, 2. septembra do završetka radova, deonica ulice Nikole Pašića biće zatvorena za motorni saobraćaj od kružne raskrsnice kod benzinske pumpe “Gazprom petrol Užice” do mesta izgradnje nove kružne raskrsnice. Istovremeno, deonica ulice Dimitrija Tucovića, od Tržnog centra Pariz do ulice Nikole Pašića, biće prohodna za motorni saobraćaj u smeru prema Rakijskoj pijaci i obrnuto.

U tom vremenskom intervalu doći će i do izmene trase kretanja vozila na linijama 3: Senjak – Sarića Osoje – Senjak, 4: Užice AS – Tatinac i 10: Užice AS – Ribaševina – Trnava. Vozila na pomenutim linijama saobraćaće ulicom Omladinska, zatim Obilićevom ulicom i ulicom Dimitrija Tucovića do mesta izgradnje nove kružne raskrsnice a zatim ulicom Nikole Pašića ustaljenom trasom. Na tim linijama, umesto stajališta “Pijac” biće aktivna stajališta “Dečji dispanzer” i “Javna garaža”.

2 Komentari

  1. Vidite pa malo suzite kruzni tok.Umesto da prosiruju kolovoze pokusaju da naprave neki lep bulevar od A.mosta do Senjaka sve suzeno,Vec o kolapsu u saobracaju i neorganizaciji ne treba ni pricati…Presekli ste arterije grada …sramota….Gradska vlast u zelji da napravi kasabu uspeva u tome

  2. A gde ce stanari iz Ulice Nikole Pasica kao i Dimitrija Tucovica da prodju do svojih garaza i parking mesta koji su u u zgradi (tzv. tele) kao i parking (dvoriste) koje je ispod iiste zgrade da prodju i parkiraju svoja vozila.
    Naravno “VELIKI” saobracajni strucnaci umesto da razmisljaju o ubrzanju saobracaja oni ce ga jos vise usporiti sa novo izgradjenim kruznim tokom. Pogledajte postojeci kruzni tok izmedju dva i pet sati. to je kolaps lokoi nije bio kad su bili semafori.
    “VELIKI” saobracajni strucnjac, ako ih uopste ima u Uzicu, jer da ih ima ne bi smo angazovali strucnjake sa strane koji projektuju a osnovu Google snimaka, vec bi resenje trazili u sistemu jednosmernih ulica kao sto se radi u gradovima gde je pametnija vlast.

Ostavite odgovor