Pocetna GKC “Bas i Stega” večeras u GKC-u

“Bas i Stega” večeras u GKC-u

579
0
Podelite

Nakon nastupa na Nišvilu i Fep festivalu psihodelična četvorka “Bas i Stega” ovog vikenda stiže u Užice u Gradski kulturni centar. Bend će održati koncert na kom će izvoditi pesme sa albuma Nova stvar, Negde daleko kao i neke od novih pesama koje nisu objavljene.

Sastav Bas i Stega nastao je u avgustu 2011. godine u Beogradu. Imenovan je spajanjem početnih slogova imena članova prve postave. Muzika koju Bas i Stega stvara satkana je od različitih muzičkih pravaca koji uključuju dab, fank, post-rok, džez i mnoge druge koji su pažljivo ukomponovani u plesne forme i obogaćeni elementima savremene muzike. Kompozicije se zasnivaju na stabilnim ritmovima koji su podržani razigranim bas linijama, a ritmičke strukture obojene su psihodeličnim zvukovima isprepletanih gitara i sintisajzera koji stvaraju jedinstvenu atmosferu. Ne propustite priliku da uživate u putovanju kroz muzičke žanrove i energiji koju ovaj bend emituje.

Ulaznice u pretprodaji za ovaj koncert možete kupiti u klubu GKC-a po ceni od 300 dinara.. Na dan koncerta cena ulaznice biće 400 dinara, a broj ulaznica za ovaj koncert je ograničen. Koncert počinje u 21 čas.

Ostavite odgovor