Pocetna Društvo Uspešna sezona auto kampa na Zlatiboru

Uspešna sezona auto kampa na Zlatiboru

643
0
Podelite

I pored otežavajućih okolnosti uslovljenih pandemijom Covid-19 virusa, kamp na Zlatiboru je i ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je porast broja posetilaca u odnosu na prethodnu godinu.

Ovogodišnju turističku sezonu, koja je trajala od aprila do kraja oktobra kamp je završio izuzetno uspešno. Individualnih gostiju najviše je bilo iz Holandije i Mađarske, a zatim slede gosti iz Češke, Poljske i Nemačke. Posebno raduje povratak organizovanih grupa koje već tradicionalno borave u zlatiborskom kampu. Za sledeću sezonu potvrđen je dolazak većeg broja organizovanih grupa sa nadom da će se situacija sa pandemijom normalizovati.

U toku predstojećih zimskih meseci Turistička organizacija Zlatibor sprovešće niz promotivnih aktivnosti u zemlji i inostranstvu, a kao i prethodnih godina akcenat će biti stavljen na promovisanje kampa na specijalizovanim sajmovima u Evropi.

Da podsetimo, kamp na Zlatiboru nalazi u blizini hotela “Zelenkada”, nedaleko od turističkog centra i kategorisan je sa tri zvezdice.

Prostire se na 1,5 hektar i ima 60 kamp jedinica, a opremnjen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.