Pocetna Sport Uspešan vikend za užičke karatiste

Uspešan vikend za užičke karatiste

725
0
Podelite

Na Prvenstvu regiona uže Srbije za kadete i juniore u katama i borbama, koje je proteklog vikenda održano u Čačku, karatisti Karate kluba „Užice“ ostvarili su zapažene rezultate.

U ekipnim nastupima, ekipa juniorki u sastavu Lidija Trmčić, Aleksandra Rogić i Teodora Despić, zauzela je drugo mesto. U prvom meču pobedile su ekipu Zvečana, da bi u finalu, u neizvesnom meču, od naših devojaka bila bolja ekipa „Borca“ iz Čačka.

U pojedinačnim nastupima najuspešnija je bila Aleksandra Rogić u kategoriji kadetkinje preko 54 kg, koja je posle četiri pobede, osvojila zlatnu medalju. U kategoriji juniorki do 53 kg treće mesto zauzela je Lidija Trčić, dok je u kategoriji juniora do 76 kg Pavle Ristović, takođe zauzeo treće mesto. Teodora Despić kadetkinja preko 54 kg izgubila je u borbi za medalju, dok je Vasilije Gudović juniori preko 76 kg poražen u prvom kolu.

“Veoma zapažen nastup naših takmičara. Svi su se kvalifikovali za Prvenstvo Srbije, ali se neke medalje mogle biti i sjajnije. Neki takmičari su bili sprečeni da nastupaju , jer su trenutno u izolaciji”, rekao je trener Miloš Ršumović.

Ostavite odgovor