Pocetna Ekonomija „Prvi partizan“ među šampionima poslovne izvrsnosti

„Prvi partizan“ među šampionima poslovne izvrsnosti

1348
0
Podelite

Povodom obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta i Srbiji, u Privrednoj komori Srbije dodeljene su prošle sedmice godišnje nagrade za poslovnu izvrsnost, Oskar kvaliteta. Među nagrađenima je i užički „Prvi partizan“ kao i njegov generalni direktor Dobrosav Andrić

Oskar kvaliteta dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama za vrhunske rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti. Priznanje je dodeljeno u tri kategorije i to: realni sektor, javni sektor i organizacije van teritorije Republike Srbije. Takođe, priznanje je dodeljeno i u posebnoj kategoriji „Lider poslovne izvrsnosti“ za najkvalitetnije upravljanje ljudskim resursima i postizanje izvrsnih rezultata putem posebnih upravljačkih sposobnosti.

Priznanja Šampioni dodeljena su Naftnoj industriji Srbije, kompanijama „Ingrap Omni“ i „Prvi Partizan“, kao i bolnici “Sveti Vračevi” u Bijeljini, dok su priznanja za poslovnu izvrsnost dobili „Dunav osiguranje“ i Institut „Vatrogas“. Priznanja Lider poslovne izvrsnosti dodeljena su članu odbora direktora NIS-a Goranu Stojilkoviću, vlasniku „Ingrapa“ Teodosiju Krstiću, direktorima „Prvog Partizana“ i bijeljinske bolnice, Dobrosavu Andriću i Zlatku Maksimoviću.