Pocetna Politika DS: Zamena “ekipe” u SNS-u

DS: Zamena “ekipe” u SNS-u

506
0
Podelite

Demokratska stranka reagovala je na jučerašnju pres konferenciju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Užicu. Oni tvrde da je promena na čelu užičkog SNS-a, zapravo zamena, kako kažu ekipe, odnosno, one razočarane članove koji nisu dobili posao u javnim preduzećima, a angažovali su se na prikupljanju kapilarnih glasova, zameniće novi mladi ljudi, koji će takođe sanjati posao u javnim preduzećima ne razmišljajući da će i oni jednog dana biti zamenjeni, navodi se u saopštenju DS-a.

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice broji 7500 članova i kao takav je bez obzira na rekordne rezultate na prethodnim izborima morao biti raspušten od strane vrhovnog komandanta. Pretpostavljamo da je to urađeno jer je te rezultate napravio prethodni gradonačelnik sa svojom „ekipom“, a sada mnogo brže, jače, bolje još rekordnije rezultate treba da napravi gradonačelnica sa svojom „ekipom“.

Na delu je nova – stara taktika, zavadi pa vladaj. One razočarane članove koji nisu dobili posao u javnim preduzećima, a angažovali su se na prikupljanju kapilarnih glasova za svoju decu, zameniće novi mladi ljudi koji će takođe sanjati posao u javnim preduzećima ne razmišljajući da će i oni jednog dana biti zamenjeni.

Jelena Raković Radivojević je u prethodnom sazivu bila predsednik Gradskog odbora SNS u Užicu i njenom smenom na čelo rasformiranog Gradskog odbora SNS u Užicu je došla Jelena Raković Radivojević. Ona će sa Slobodanom Šiljkovićem, takođe poverenikom Gradskog odbora SNS Užice, pokušati da nastavi tamo gde je Jelena Raković Radivojević stala i sa nekom novom decom stvoriti bolje uslove za život Užičana jer ovi koji su do sada vodili stranku su radili dobro ali nedovoljno za standard koje ispred njih postavlja predsednik . Čuli smo na obraćanju gradonačelnice da je politika koju vodi vrhovni komandant najispravnija do sada, da je Srbija ekonomski moćna i kao takva kreće u realizaciju projekata koji su bili u zapećku. Ali da bi ti projekti bili dovedeni do kraja potrebni su kadrovi DS-a kako bi rešavali sve one probleme koje ne mogu da reše kadrovi iz SNS –a sa diplomama sumnjivog porekla.

Sve u svemu, 15.000 Užičana koji su dali poverenje SNS-u mogu da očekuju da će Jelena Raković Radivojević uspeti da nastavi tamo gde je stala njena prethodnica Jelena Raković Radivojević, samo ovoga puta još brže, jače i bolje”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke Užice.

Ostavite odgovor