Pocetna Društvo Sednica Parlamenta privrednika

Sednica Parlamenta privrednika

900
0
Podelite

Druga sednica Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Zlatiborskog upravnog okruga održana je 8. decembra na kojoj je jednoglasno usvojen plan rada RPК Užice za narednu godinu

Sednicom je predsedavala predsednik Parlamenta privrednika Zlatiborskog upravnog okruga Svetlana Bjeličić, vlasnik „Raketa AB“ Bajina Bašta, a direktor PКS-RPК Užice Ana Lapčević prezentovala je  podatke o  uticaju pandemije na privredna kretanja na području Zlatiborskog upravnog okruga.

Na sednici je predstavljen Izveštaj o pokrenutim i realizovanim inicijativama Privredne komore Srbije, a članovi Parlamenta privrednika jednoglasno su usvojili Plan rada PКS RPК Užice za 2022. godinu. Direktor PКS-RPК Užice Ana Lapčević upoznala je privrednike sa projektom “Podrška za unapređenje konkurentnosti i zapošljavanja-EHANCE” koji se implementira u okviru IPA programa i najavila nove mogućnosti za saradnju.

Na sednici Parlamenta privrednika bilo je reči o potrebi da se privreda izjasni o svim bitnim pitanjima sa kojima se suočava tokom poslovanja, kako bi se zajedničkom inicijativom pokrenulo rešavanje prepreka i poboljšanje privrednog ambijenta.