Pocetna Ekonomija Nagrada „Vestima“ i Radio Užicu

Nagrada „Vestima“ i Radio Užicu

958
0
Podelite

Privredna komora Srbije dodelila je godišnje nagrade, a među nagrađenima je i naša kuća „Vesti i radio“ za 80 godina rada i postojanja nedeljnika „Vesti“ i za pola veka Radio Užica. Dodeljene su i godišnje nagrade Regionalne privredne komore Zlatiborskog upravnog okruga koje će dobitnicima biti uručene u narednom periodu

Komisija za dodelu nagrada Privredne komore Srbije, na sednici održanoj 25. novembra, donela je odluku o dodeli nagrade PKS za ovu, 2021. godinu. Tako je nagradu u vidu Plakete za poslovni uspeh dobilo 19 privrednih društava koja posluju u Srbiji, među kojima i požeško društvo sa ograničenom odgovornošću „Inmold plast“. Nagradu u vidu Povelje za poslovnog lidera, dobilo je 16 pojedinaca, među kojima i Ninko Tešić generalni direktor „Impol Sevala“ AD Sevojno, dok je nagradu za jubilej, dobilo naše preduzeće „Vesti i radio“ za 80 godina rada i postojanja nedeljnika „Vesti“ i 50 godina Radio Užica.
Nagrade privrednim društvima i pojedincima uručene su Privrednoj komori Srbije, dok su jubilarne nagrade uručene u regionalnim privrednim komorama.

Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga, takođe, je dodelila godišnje nagrade. Za nagradu “Kompanija godine” u kategoriji veliko privredno društvo, jednoglasom odlukom komisije, odlučeno je da nagradu dobije Valjaonica bakra Sevojnno AD Sevojno. U kategoriji srednje privredno društvo, takođe, jednoglasno odlučeno je da nagradu dobije MDG doo Prijepolje, a u kategoriji malo privredno društvo Jugofrigo coop doo Bela Zemlja-Užice.

Nagrada “Iskorak” koja se dodeljuje privrednom subjektu ili pojedincu koji se u tekućoj godini posebno istakao svojim aktivnostima na polju društvene odgovornosti, inovativnosti ili povećanju ugleda regiona, jednoglasnom odlukom komisije, pripala je požeškom društvu sa ograničenom odgovornošću „Prehrana“.

Nagrada “Trag” koja se dodeljuje pojedincu za izuzetan doprinos i posebne višegodišnje zasluge u razvoju i unapređenju privrede u regionu dodeljena je Tomislavu Rabrenoviću, „Drvopromet“ doo Ivanjica, dok je nagrada „Mladi menadžer godine“ koja se dodeljuje pojedincu koji u godini dodele priznanja puni najviše 35 godina starosti za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja koji su značajno doprineli poslovnom uspehu privrednog društva, odnosno, preduzetnika, ovog puta otišla u ruke Nemanje Marjanovića, Princ Leather doo Požega.

Nagrade će biti uručene u narednom periodu.