Pocetna Društvo Novogodišnja priredba za korisnike Dnevnog boravka

Novogodišnja priredba za korisnike Dnevnog boravka

594
0
Podelite

Korisnicima usluga Dnevnog boravka i ličnog pratioca uručeni su novogodišnji paketići na priredbi povodom predstojećih novogodišnjih praznika. U okviru programa dodeljene su i zahvalnice predstavnicima grada, ustanova i pojedincima koji pomažu u radu Gradskom centra za usluge socijalne zaštite.

Dragica Milosavljević, direktorka Gradskog centra za usluge socijalne zaštite čestitala je korisnicima i njihovim porodicama predstojeće praznike uz zahvalnost svima koji su doprineli da ovaj centar dobro funkcioniše i da se razvija.

-Za decu su obezbeđena 64 paketića, od kojih je 24 za korisnike Dnevnog boravka i 40 za decu koja imaju uslugu lični pratilac. U skladu sa epidemiološkim merama je organizovana i priredba- rekla je Milosavljević.

Gradski centar za usluge socijalne zaštite osnovan je pre dve i po godine, a u planu je proširivanje broja usluga.

Slobodan Grbić, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu istakao je da će Grad Užice nastaviti da pruža maksimalnu podršku za postojeće usluge, ali i za uvođenje novih u narednom periodu.

-Cilj nam je da postojeće usluge širimo, da one budu dostupne što većem broju građana. Ovo je i prilika da izrazim zahvalnost svim preduzećima, ustanovama, udruženjima i pojedinicima koji su u prethodnom periodu podržavali rad ustanove-istakao je Grbić.
U priredbi su učestvovali korisnici usluga koji su recitovali, izvodili akrobacije i pevali zajedno sa horom Glas.

Paketiće za korisnike usluga i ove godine obezbedio je Merkur S.