Pocetna Muzika Humanitarni koncert za Jelenu Pantelić

Humanitarni koncert za Jelenu Pantelić

1099
0
Podelite

Na Badnji dan, 6. januara, u Gradskom kulturnom centru, u 19 časova, biće održan humanitarni koncert na kome će se prikupljati pomoć za lečenje naše sugrađanke Jelene Pantelić. U programu učestvuju: Marija Lazić (Majka Mara) i DJ Savo Božović.

Direktor ove ustanove, Filip Baralić, rekao je da cena ulaznice nije određena, već da svaki posetilac daje koliko želi, što čini dobrovoljni prilog. On dodaje da će učesnici programa svoje honorare donirati za lečenje Jelene Pantelić.

Marija Lazić kaže da je ideja humanitarne svirke potekla od Jeleninog prijatelja Sava Božovića i da je rado prihvatila poziv da učestvuje u programu. Pozvala je sve sugrađne da dođu na koncert, ali i kolege muzičare, pošto je koncept improvizovane svirke i moći će da im se pridruže na sceni. Takođe, ističe da su nam ovakve akcije uvek potrebne, pogotovu jer smo se za vreme epidemije otuđili jedni od drugih i da nas humanitarni događaji zbližavaju.

Koncert će biti održan uz poštovanje svih mera zbog trenutne epidemijske situacije, a od 20 časova svim posetiocima biće potrebne kovid propusnice.