Pocetna Ekonomija Glovo širi svoju mrežu i na Zlatibor

Glovo širi svoju mrežu i na Zlatibor

1043
0
Podelite

Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave, nastavlja svoju lokalnu ekspanziju i postaje dostupan i na turističkim destinacijama poput Zlatibora. Stanovnici i posetioci Zlatibora već sad mogu da koriste aplikaciju usluge brze dostave da kupe, prime ili pošalju bilo koji proizvod.

Sa ovim lansiranjem, usluga Glovo postaje dostupna u više od 30 gradova u Srbiji i nastavlja da realizuje obećanje da će biti što bliže korisnicima širom Srbije kroz partnerstvo sa lokalnim preduzećima kao i da će pokriti širok spekar proizvoda.

„Drago mi je što se razvijamo i širimo našu mrežu i uspešno realizujemo naš plan da pokrijemo što veći deo Srbije što nam je strateški veoma bitno za poslovanje. Već pune tri godine nalazimo se na ovom tržištu, kontinuirano osluškujemo potrebe korisnika i omogućavamo sve raznovrsniji asortiman na našoj platformi, uz besprekornu uslugu. Pored Sombora, grada koji je poznat po bogatoj kulturnoj baštini i tradiciji, nismo zaboravili ni najveće turističke destinacije koje Srbija nudi, a među njima ni Zlatibor. U narednom periodu želimo da povećamo broj kurira iz ovih krajeva kao i da svakodnevno širimo asortimane usluga zahvaljujući partnerima koji nam se pridržuju“, izjavio je generalni direktor Glovo Srbija, Branimir Đurović.