Pocetna Društvo Novi turistički programi

Novi turistički programi

739
0
Podelite

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija učestovuje na 43.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 24. do 27.marta, koji se ove godine održava pod sloganom: „Između planina i mora“

Na regionalnom štandu koji se nalazi u hali 4 Beogradskog sajma učestvuje 12 lokalnih turističkih organizacija, članica regije: Zlatibor, Užice, Čačak, Bajina Bašta, Dragačevo, Ivanjica, Arilje, Požega, Kosjerić, Zlatar, Prijepolje i Sjenica, kao i hotelijeri, turističke agencije i proizvođači tradicionalnih proizvoda.

Posebna pažnja u sajamskom nastupu biće posvećena aktivnom odmoru, kao jednom od najznačjnijih turističkih proizvoda u regiji, obaveštavaju iz TO regije Zapadna Srbija i najavljuju da će posetioce privući zanimljivim promocijama na štandu od predstavljanja Mokre Gore, najboljeg sela sveta, do manifestacija Dragačevski sabor trubača u Guči, Nušićijada u Ivanjici i dr.

Na sajmu će biti predstavljeni i novi turistički programi, „Istraži Zapadni Balkan (Explore Balkans)“ i „Put prijateljstva- ukusi Srbije“.