Pocetna Sport Na Školskom prvenstvu tri medalje za užičke karatiste

Na Školskom prvenstvu tri medalje za užičke karatiste

678
0
Podelite

Proteklog vikenda u Čačku, održano je Seniorsko Prvenstvo Srbije i Školsko Prvenstvo Srbije u katama i borbama. U seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 50 kg, Lidija Trmčić, iako povređena, posle dve pobede, poražena je u polufinalu, da bi meč za treće mesto predala zbog povrede.

U nedelju 27.marta održano je Školsko Prvenstvo Srbije, na kome su takmičari Karate kluba „Užice“ predstavljali svoje škole i osvojili tri medalje.

U konkurenciji V i VI razred do 40 kg najbolja je bila Jovana Pejić OŠ“Stari grad“ koja je posle četiri pobede, osvojila zlatnu medalju. Lidija Trmčić III i IV „Ekonomske škola“ do 53 kg zauela je treće mesto, dok je Pavle Ristović I i II razred „Gimnazija“ preko 70 kg takođe osvojio bronzanu medalju. Na takmičenju su nastupili i učenici Sergej Kurćubić „Kralj Petar II“, Ognjen Zdravković „Dušan Jerković“, Nađa Trnavac i Vuk Stevanović“Slobodan Sekulić“, Aleksandra Rogić „Gimnazija“, Vasilije Gudović „Ekonomska“ i Danilo Jelić „Medicinska škola“, koji ovaj put nisu uspeli da se domognu medalja. Učenike su pratili treneri Karate kluba “Užice” Živan i Miloš Ršumović.