Pocetna Servisne informacije Servisne informacije za Uskrs

Servisne informacije za Uskrs

835
0
Podelite

Zbog Uskršnjih praznika, u petak, 22.aprila i ponedeljak 25.aprila, u sistemu javnog gradskog i prigradskog prevoza na terotiriji Užica, biće aktivan nedeljni red vožnje, odnosno, autobusi će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Na parkiralištima sa sms sistemom naplate, kao i na parkingu srušena pošta, parking se neće naplaćivati od petka, 22. do ponedeljka, 25. aprila, odnosno, naplata se nastavlja u utorak, 26.aprila. Tokom svih prazničnih dana, parking će se neprekidno naplaćivati u Javnoj garaži.

Zelena pijaca “Lipa” i objekti prve i druge faze uređenja neće raditi u nedelju, 24. aprila, dok će ostalih dana, tokom praznika, raditi uobičajeno. Pranje i dezinfekcija pijace obaviće se u subotu, 23.aprila, najavili sui z JKP “Bioktoš”.

Dežurni telefoni Radne jedinice Gradska groblja, tokom praznika su 064/820-32-07 i 064/820-32-86.

Tempo i Maxi objekti neće raditi u nedelju, 24. aprila i 1.maja, dok će u petak, 22. biti otvoreni do 18 časova. Ostalim danima objekti će raditi prema aktuelnom radnom vremenu.

Prodavnice kompanije Lidl u Srbiji, na Veliki petak, 22. aprila, radiće skraćeno, do 18 časova, dok će Uskrs, 24. april, biti neradan. Svi potrošači koji budu želeli da obave svoju kupovinu u subotu, 23. aprila, će neometano moći da posete Lidl prodavnice prema regularnom radnom vremenu od 8 do 22 časa.