Pocetna Košarka Popoviću istekao ugovor, stiže Gašić

Popoviću istekao ugovor, stiže Gašić

831
0
Podelite

Upravni odbor košarkaškog kluba Sloboda na vanrednoj sednici odlučio je da se po isteku važećeg ugovora zahvali na saradnji dosadašnjem treneru Oliveru Popoviću. U klubu ističu da treneru Popoviću, duguju ogromnu zahvalnost na obostrano veoma kvalitetnoj saradnji, njegovom posvećenom radu, kao i afirmaciji velikog broja mladih igrača koji su budućnost užičke košarke, kaže se u saopštenju na fejsbuk stranici kluba.

Oliver Popović, sada već biši trener Slobode potvrđuje da mu je ugovor istekao i da nije produžen:

-Nisam dobio predlog za produženje ugovora, a legitimno pravo svakoga je da li želi ili ne, da produži ugovor. U svakom slučaju proveo sam godinu i po dana u svom gradu, mislim da sam uložio deo sebe u Slobodu, žao mi je što je ovako ispalo ali klubu želim puno sreće u daljem radu.

U najkraćem roku iz kluba su saopštili i ime novog šefa stručnog štaba. U narednom periodu Velimir Gašić će sa klupe predvoditi užičane. Košarkaška javnost odlično poznaje Gašića, koji je bio prvi asistent Željku Obadovića kada je Patizan 1992 godine osvojio Evropsku titulu, radio sa reprezentativnim selekcijama, vodio Slobodu iz Tuzle, Borac iz Banja Luke, Metalac iz Valjeva, bio pomoćnik Vujoševiću u Partizanu.