Pocetna Politika Zavetnici delili album “Sve udarne rupe grada Užica”

Zavetnici delili album “Sve udarne rupe grada Užica”

715
0
Podelite

Užički odbor stranke Zavetnici organizovao je ispred zgrade gradske uprave akciju podele albuma sa sličicama “Sve udarne rupe grada Užica” želeći da na ovaj način kod gradske vlasti inicira rešavanje problema shodno zahtevima građana.

Predsednik GO Zavetnici Užice, Aleksandar Milić kaže da se u albumu našlo mesta za samo pedeset fotografija udarnih rupa mada ih ima mnogo više, ujedno dajući rok vlasti da ih sanira za pedeset dana.

-Svedoci smo da se lokalna vlast hvali najvećim budžetom u istoriji Užica od 4,2 milijarde dinara, koji je stalno istorijski i najveći posle svake sednice i evo im prilike da sredstva koja ne utroše i prenose iz budžeta u budžet barem iskoriste za krpljenje udarnih rupa – navodi predsednik Milić. On napominje da su primerak albuma predali za gradonačelnicu Užica dr Jeleni Raković Radivojević na pisarnici kako bi u ponedeljak po dolasku na posao reagovala i kako bi njeni saradnici u što kraćem roku rešili problem.

Pored fotografija udarnih rupa u albumu se nalazi i kolažni papir kako bi isecanjem kvadratića građani posle sanacije rupa mogli da ih “precrtaju”.

– Nadam se da će vlast reagovati na ovu našu akciju kako bi Užičani konačno dobili puteve i ulice kvakve zaslužuju – ističe Milić i dodaje da su pored aktivista i mnogi sugrađani mobilnim telefonima Zavetnicima slali fotografije udarnih rupa iz raznih delova grada Senjaka, Lunovog Sela, sa Pore, Terazija, Ponikovice, Lokve, Krčagova …

Narodni poslanici stranke Zavetnici povremeno će prisustvovati sednicama Gradske skupštine Užica što je zakonsko pravo kako bi se i na ovom mestu upoznali sa gradskim problemima, rečeno je tokom akcije ispred Gradske kuće.