Pocetna Košarka Pozitivni utisci iz Slovenije, Italije i Francuske

Pozitivni utisci iz Slovenije, Italije i Francuske

1207
0
Podelite

Košarkaški klub „Play off“ Užice boravio je nedavno na veoma uspešnoj sedmodnevnoj turneji u Sloveniji-Italiji-Francuskoj

-Vratili smo se puni utisaka, naravno pozitivnih, kako košarkaških tako i turističkih. Deca a i roditelji su prezadovoljni i već jedva čekaju sledeću godinu i novo putovanje. To nam govori i daje nam obavezu da se zahvalimo upravi Kluba “Veneles” a i našem dugogodišnjem prijatelju, treneru francuskog kluba Milanu Ćurčiću, koji nam omogućava da već godinama budemo njegovi i njihovi gosti, pa se nadamo da će tako biti i ubuduće- istakao je za „Vesti“ Miljan Šćepanović, trener ženskih selekcija KK „Play off“ Užice.

On je dodao da su naši dečaci i devojčice pokazali svojim vaspitanjem i ponašanjem, kako se na najbolji način predstavlja svoj klub, grad, država… Na turneji oni su upoznali i puno svojih vršnjaka iz drugih gradova i zemalja. Dokaz za to je i srdačan aplauz celog kolektiva i ljudi iz gradića u kom smo boravili, kada su nas ispratili na odlasku. Nezaboravan je i osmeh na licu prijatnih domaćina koji nam govori da nas čekaju i narednih godina.

Dodajmo, da roditelji duguje zahvalnost trenerima Sretenu Đuriću, Nikoli Otaševiću i Miljanu Šćepanoviću koji su danonoćno vodili računa o igračima i igračicama, i koji su decu naučili da i kod kuće, i daleko od otadžbine sebe predstavljaju u svetlu našeg slogana “DETE SA LOPTOM POSTAJE BOLJI ČOVEK”.