Pocetna Društvo Obnova fasada stambenih zgrada

Obnova fasada stambenih zgrada

924
0
Podelite

Na listi prioriteta su Stambena zajednica Dimitrija Tucovića 64a i 64b, zatim Stambena zajednica Dositejeva 10 i 12, sa 292 boda i Stambena zajednica Vojvode Maslaća 3 i 5, a broj bodova je 232

Na osnovu Odluke o održavanju zgrade i spoljnog izgleda zgrade, uslovima, načinu i kriterijumima sufinansiranja obnove fasada stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na području grada Užica, doneta je lista prioriteta za sufinansiranju obnove fasada stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na teritoriji Grada Užica u 2022. godini.

Zapravo, na osnovu sprovedenog javnog konkursa objavljenom na zvaničnoj internet stranici grada Užica 21. aprila ove godine, a na predlog Komisije za utvrđivanje prioriteta u sufinansiranju obnove fasada stambenih zgrada i sprovedene procedure bodovanja, utvrđena je lista prioreteta za obnovu fasada stambenih zajednica. Najviše bodova 361, imala je Stambena zajednica Dimitrija Tucovića 64a i 64b, zatim Stambena zajednica Dositejeva 10 i 12, sa 292 boda i Stambena zajednica Vojvode Maslaća 3 i 5, a broj bodova je 232.

Ova lista objavljena je na internet stranici grada Užica.