Pocetna Društvo Privodi se kraju asfaltiranje puteva u MZ Duboko

Privodi se kraju asfaltiranje puteva u MZ Duboko

505
0
Podelite

U mesnoj zajednici Duboko JKP “Niskogradnja” izvodi radove po ugovorima za putne pravce preostale iz prošle godine, kao i puteve koji su sa meštanima ugovoreni za ovu godinu. Kako je istakao član Gradskog veća Vladimir Sinđelić u pitanju je 16 putnih pravaca, a među njima i put koji će kada bude u potpunosti završen spojiti MZ Duboko i MZ Carina.

“Trenutno radimo na deonicama Radičevići i Savići i oba putna pravca naslanjaju se na mesnu zajednicu Carina. Završetkom ovog putnog pravca rasteretićemo saobraćaj prema gradu i spojiti dve mesne zajednice. Inače u Dubokom radimo oko 1,6 kilometara puteva za šta smo sa meštanima izdvojili više od 8 miliona dinara. Nadamo se da će nas vreme poslužiti i da ćemo u narednih 10-ak dana završiti sve što je za ovu građevinsku sezonu planirano u MZ Duboko”.

Meštanin Marko Bosić zahvalio se svojim sugrađanima i gradskom rukovodstvu, jer su kako je istakao uspeli da urade veliki deo posla i asfaltiraju puteve, koji u značajnoj meri olakšavaju svakodnevno funkcionisanje.

JKP ” Niskogradnja” trenutno je i u Lunovom selu, gde se takođe radi na asfaltiranju puteva po ugovorima o udruženim sredstvima sa meštanima.