Pocetna Društvo ,,OTVORENI SVET” NA ZLATIBORU

,,OTVORENI SVET” NA ZLATIBORU

460
0
Podelite

Na Zlatiboru se od 27. do 31. oktobra održava prvi Međunarodni omladinski samit mladih ,,Otvoreni svet”, koji će okupiti preko 2.500 najboljih studenata iz Srbije, zemalja regiona i sveta.

JP „Gold gondola Zlatibor“, u skladu sa društveno odgovornim poslovanjem, pomogla je organizaciju skupa sa povlašćenom cenom karata za učesnike.

U organizacji Fondacije „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“, na Samitu će učestvovati najuspešniji studenti iz Srbije i regiona, kao i predstavnici Mađarske, Slovačke, Italije, Španije, Meksika, Brazila, Indije, Kine, Filipina…

Događaj se održava pod pokroviteljstvom Predsednika Republike Srbije, uz podršku osam ministarstava Vlade Republike Srbije i preko 80 gradova i 30 opština.

Preko 100 predavača, istaknutih i uspešnih ličnosti iz različitih oblasti, iz javnog i poslovnog sveta među kojima su ministri, predstavnici državnih institucija, najviši predstavnici privatnog sektora, predstavnici humanitarnih i nevladinih organizacija, rektori domaćih i svetskih Univerziteta i vrhunski umetnici, preneće učesnicima kroz predavanja svoja iskustva, otvoriti nove perspektive i podstaći ih na razmenu mišljenja.

Pored radnog dela, predviđeni su i brojni programi koji uključuju druženja i sportske aktivnosti.