Pocetna Društvo ZLATNIK VUKANU ŠMAKIĆU

ZLATNIK VUKANU ŠMAKIĆU

340
0
Podelite

Vukadin Šmakić rođen je 9.oktobra na Dan grada Užica i tim povodom gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević uručila je zlatnik sa posvetom njegovim roditeljima. Katarini i Borku Šmakiću Vukan je treće dete jer imaju još Valentinu i Vojina.

Na prijemu gradonačelnica je rekla da je pravo zadovoljstvo je ugostiti mlade ljude koji su dobili Vukana na Dan našeg grada. Ono što je do nas mi ćemo to raditi i u narednom periodu, a oni su porodica koja treba da služi kao dobar primer. Na nama je da Valentini, Vojinu i Vukadinu kao i svoj ostaloj deci u našem gradu obezbedimo što bolje uslove za odrastanje i školovanje.

To ćemo raditi kroz finansijsku i sve ostale vidove podrške. Gradonačelnica je izrazila očekivanje i da će narednog 9. oktobra u gradu biti rođeno mnogo više beba.

Katarina Šmakić,majka troje dece zahvalila se na poklonu i i izrazila zadovoljstvo što je njena beba rođena baš za rođendan grada.

-Poslednji porođaj je protekao izuzetno dobro i bez problema. Valetina ima osam godina, a Vojin pet godina tako da je Vukan najmlađi. Ako se dogodi možda ćemo u budućnosti širiti porodicu- istakla je Katarina.

Vukadin koji ima 22 dana najmlađi je posetilac u čiju čast je priređen prijem.