Pocetna Društvo PREDSTOJI GODINA PUNA IZAZOVA

PREDSTOJI GODINA PUNA IZAZOVA

509
0
Podelite

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima, priredila je tracionalni prijem za privrednike koji posluju na području grada Užica, predstavnike Vojske Srbije, MUP-a, pravosuđa, školstva, zdravstva, Zlatiborskog upravnog okruga, organa lokalne samouprave, javnih preduzeća i ustanova.

Rekavši da je povod okupljanja, podsećanje šta se sve uradilo u protekloj godini, gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, ukazala je, između ostalog, da je poslednje dve godine poslovni ambijent bio opterećen pandemijom kovid 19, ali i aktuelnim dešavanjima koji su izazvali veliku energetsku krizu i ogromne potrese u ekonomiji. Sve je to više ili manje ostavilo traga na poslovanje, a poštovanje zaslužuju svi koji su uspeli da održe stabilnost, posebno oni koji su i povećali obim proizvodnje.

-Svesni smo da će i naredna godina biti prepuna izazova, ali verujemo da će vaše iskustvo i znanje omogućiti da bez obzira na okolnosti sačuvate i osnažite svoje poslovne pozicije. Želim da znate da su vrata ove kuće za vas uvek otvorena i da ćemo se truditi da budemo spona realnog sektora sa resornim ministarstvima uvek kada procenite da za tim ima potrebe – istakla je gradonačelnica. Ona je navela da su potrebni konstruktivni razgovori kako bi se sagledale realne mogućnosti u cilju stvaranja boljeg i sigurnijeg života svima, ali i stvaranja preduslova da mladi, školovani i stručni ljudi u Užicu prepoznaju svoju budućnost.

Ovom prilikom, dr Jelena Raković Radivojević, poželela je prisutnima, ali i svim građanima Užica u narednoj godini dobro zdravlje, sreću i uspeh na svim poljima.

Rada Popović