Pocetna Politika SNS: Na miting sa 40 autobusa i dve hiljade ljudi

SNS: Na miting sa 40 autobusa i dve hiljade ljudi

2090
0
Podelite

Put Beograda na miting “Srbija nade” iz Užica je krenulo 40 autobusa sa 2000 članova i simpatizera Srpske napredne stranke, rečeno je Infoeri u rukovodstvu stranke.

Navode da je taj broj veći, jer su mnogi na beogradski miting iz Užica krenuli svojim automobilima.

Na šalteru “Gaga prevoza” na Autobuskoj stanici danas je bilo karata za prevoz do Beograda u 12,15 kada su naprednjaci krenuli i kako nam je rečeno nije otkazan ni jedan redovan polazak za prestonicu Srbije.

Većina sagovornika rekla nam je da na miting ide dobrovoljno, iz političkih uverenja i zato što podržava politiku Aleksandra Vučića, posebno prema Kosovu i Metohiji, Kažu da svi u Srbiji treba da budu jedinstveni kada je u pitanju očuvanje nacionalnih interesa s obzirom na pritiske i situaciju u svetu kojima je zemlja izložena, ali da veruju svom lideru Aleksandru Vučiću..

Na Autobuskoj stanici nešto iza podneva bilo je parkirano 11 autobusa na kojima je bilo napisano vanredni prevoz Beograd sa oznakama beogradskih ulica gde će biti parkirani.

Pored članova i simpatizera SNS-a na miting u Beograd “Srbija nade” koji počinje u 19 časova organizovano su krenuli i članovi drugih stranaka koji čine koaliciju sa naprednjacima u Užicu među kojima PUPS, SPS, JS i drugi.