Pocetna Politika Bacotić DS: Ko će da plati sve te autobuse i dnevnice?

Bacotić DS: Ko će da plati sve te autobuse i dnevnice?

927
0
Podelite

-Ako svoj glas donirate u zamenu za sendvič ili “dve crvene”, pokušajte da razmislite zašto vas neko podmićuje vašim novcem i budite spremni da i dalje živite u ovom bolesnom, kriminalnom društvu, ali ovaj put kao saučesnik! – poručuje u razgovoru za „Vesti“ predsednik užičkih demokrata dr Željko Bacotić

Koliko su po vama razni vidovi agresije kojima smo kao društvo izloženi doprineli tragičnim događajima na Vračarzu i Mladenovcu?

Neupitna je odgovornost vlasti koja apsolutnom većinom ima i apsolutnu odogvornost za dešavanja u društvu. Pre samo 15 meseci podršku ovoj vlasti dalo je preko 2,2 milona odraslih, punoletnih ljudi! Bez obzira na direktne veze vrha države sa kriminalcima, narko dilerima, ubicama!!! Sve nacionalne frekvencije koje promovišu vlast, kriminal, prostituciju ponovo dobija nacionalne frekvencije par meseci posle poslednjih izbora. Tako se održava najagresivniji propagandni rat prema svom narodu koji traje već 11 godina i kulminira 3. maja u školi „Vladislav Ribnikar“ i dva dana kasnije u okolini Mladenovca! Rezultat je tu, odličan za vlast jer je poremetila i omladinu, čak i decu!!! Na šta je kriminalni klan sve spreman videli smo i narednih dana!!! Boriće se za očuvanje vlasti, bogatstva i privilegija apsolutno svim sredstvima. Evo na primer, besmisleni kontramiting 26. maja!? Ko će da plati sve te autobuse i dnevnice?

Govori se o zloupotrebi ovih događaja u političke svrhe, okupljanja pod nazivom “Srbija protiv nasilja” i „Ćutanjem protiv nasilja“ …

Loša politika je dovela do regresije ovog društva i do poslednjih tragičnih događaja! Direktna odgovornost Aleksandra Vučića koji mora snosoti prvo političke posledice, a verujem i neke druge vidove sankcija! Apsolutna moć – apsolutna odgovornost! Mirne , spontane šetnje u lokalnim sredinama su izraz besa prema kriminogenom režimu sa jedne strane i pijeteta prema žrtvama stravičnog zločina. Glavna poruka je bol i empatija svih svesnih ljudi koji žive u našoj sredini.

Sve češće se kao mogućni mesec novih izbora pominje septembar. Koliko je po vama značajno konstantno održavanje novih i novih izbora, a da se u društvu i u tehnologiji vlasti ne dešavaju krucijalne promene?

Nakon ovako masovnih protesta jasno je da je potrebna tehnička Vlada koja će pripremiti izbore na svim nivoima. Ako imate diktaturu koja se koristi svim metodama (a omiljena je zloupotreba institucija) za opstanak na vlasti verovatno im je plan novi izbori sigurno ne skoro, kupovina glasova i pritisak…Privođenje naroda na kontramiting 26-og maja je lakmus papir da se proveri da kičma naroda nije možda očvrsla, nije li narod spreman da podigne glavu i kaže da neće u autobus..na miting …na servilnost. Ako ste punoletni, odrasli građani, a niste sposobni da prepoznate političke prevare Aleksandra Vučića i SNS-a, nemojte izlaziti na izbore! Ako svoj glas donirate u zamenu za sendvič ili “dve crvene”, pokušajte da razmislite zašto vas neko podmićuje vašim novcem i budite spremni da i dalje živite u ovom bolesnom, kriminalnom društvu, ali ovaj put kao saučesnik!

Opšitnije u integralnoj verziji intervjua u novom broju “Vesti”