Pocetna Društvo Otvorena letnja sezona na Gradskom bazenu

Otvorena letnja sezona na Gradskom bazenu

1068
0
Podelite

Otvaranjem terase sa preko 100 ležaljki i suncobrana počela je letnja sezona na Gradskom bazenu Užice. Sezona zvanično traje do 1. septembra, uz cene ulaznica koje se nisu menjale u odnosu na prethodnu godinu.

Prema rečima direktora JP ,,Veliki park”, Nenada Đokića, korisnicima bazena na raspolaganju je i tatami sala, sauna, teretana i bilijar.

“Otvaranje nove letnje sezone na Gradskom bazenu znači rad punim potencijalima, što uključuje i spremne otvorene terase kafića i ležaljki koje su dostupne i na raspolaganju svim posetiocima. Cena karte nije se menjala i iznosi 250 dinara za celodnevni boravak, poludnevna karta posle 16 časova iznosi 200 dinara, dok deca do 12 godina plaćaju 100 dinara.  Za decu do 3 godine  obezbeđen je besplatan ulaz. Od danas su u prodaji i sezonske karte koje su i najpovoljnije i ponuđene su svim preduzećima, udruženjima i sindikatima, cena za dva meseca iznosi 4000 dinara, a za tri meseca 5000 dinara.

Gradski bazen radi svakog dana od 8 do 24 sata, dok će kupališna sezona na Gradskoj plaži početi nakon čišćenja korita plaže i završetka radova na sanaciji Dečijeg bazena.