Pocetna Politika SSP Užice: Novi skup “Užice protiv nasilja“ u četvrtak

SSP Užice: Novi skup “Užice protiv nasilja“ u četvrtak

502
0
Podelite

Organizacioni odbor protesta “Užice protiv nasilja“ poziva na skup, koji će se održati u četvrtak 08. juna na platou ispred Gradske kuće s početkom u 19 časova, jer vlast nastavlja da ignoriše opravdane zahteve građana odbijajući da ih usvoji i i umesto da radi na smirivanju situacije zaoštrava sukob.

Umesto da ukinu rijaliti programe, što je jedan od zahteva građana oni ukidaju školu i šalju decu da prevremeni raspust jer ne mogu da kontrolišu ekspoziju nasilja u školskim ustanovama ni pored policijskih snaga koje su u istim rasporedili, kao još jednui pogrešnu meru. Sve što živimo je eskalacija i posledica njihove dugogodišnje bezumne politike u svim svferama društva i društvene klime koju su stvorili. Bahato su zaboravli najvažniju premisu, a to je da po zakonu ONI služe narodu i ONI treba da čuju glas naroda, a ne obrnuto i da kao što je rekao Abaraham Linkoln: “Možete da lažete sve ljude neko vreme ili neke ljude sve vreme, ali ne možete da lažete sve ljude sve vreme.“

Zato dođite da pokažemo da želimo promene zbog opstanka našeg društva inače uskoro nećemo imati šta ni da branimo, pružimo podršku protestima u Beogradu i ohrabrimo naše sugrađane da nam se pridruže u većem broju i pobede strah jer i oni misle isto, kaže se u saopštenju Gradskog obora Stranke slobode i pravde Užice.