Pocetna Društvo Dan i slava Gradske opštine Sevojno

Dan i slava Gradske opštine Sevojno

450
0
Podelite

Svečanom sednicom obeležen je Sabor Svetog arhangela Gavrila, Dan i slava Gradske opštine Sevojno.

Na svečanoj sednici predsednica Gradske opštine Sevojno Mirjana Đurić sumirala je ono što je u proteklom periodu urađeno i poručila sugrađanima da će se truditi da i u narednom periodu bude realizovano sve što je planirano.

“Izdvojila bih samo najvažnije, a to je pre svega rekonstrukcija magistralnog cevovoda vredna oko 110 miliona dinara, zatim zamena asfaltnih slojeva u ukupnoj dužini od  1700 metara vredna 45 miliona dinara, kompletna rekonstrukcija dela Ulice Aleksandra Vučkovića, javna rasveta u dužini oko 2 kilometra u dve ulice, rekonstrukcija ambulante, rekonstruiše se Dom penzionera, kao i putna infrastruktura, koja se obnavlja u svim delovima Sevojna. U toku su pripreme za ambijntalno uređenje prostora  u Ulici Višeslava Bugarinovića na “Krugu” gde će se vršiti rekosntrukcija celokupnog prostora. Želimo i nastojimo da Sevojno bude privedni i kulturni centar. vim građanima Seojna čestitam slavu uz želju da živimo u zdavlju i blagostanju.”

Čestitke rukovodstvu Gradske opštine Sevojno i svim građanima uputila je i gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević uz želju ih pre svega prate dobro zdravlje i uspeh na svakom polju.

“Važno je da i danas svi zajedno obeležimo ovaj dan, da se osvrnemo na sve što smo u proteklom periodu uradili, ali i na ono što tek treba uraditi. Značajne investicije obeležile su proteklu godinu, rešili smo više dugogodišnjih problema, a u skladu sa potrebama i očekivanjima građana nastavljamo dalje. Ulagaćemo u infrastrukturu ali i sve ostale oblasti, opet ponavljam, vodeći računa isključivo o potrebama građana koji ovde žive i rade, ali i brojnih privrednika čije kompanije posluju u Gradskoj opštini Sevojno. Trudimo se i da uz podršku gradskih institucija ovde organizujemo što veći broj kulturnih i sportskih manifestacija i to je nešto na čemu će sigurno biti akcenat u narednom periodu. Ravnomeran razvoj svih delova našeg grada je ono čemu težimo i sigurna sam zajedničkim naporima uspećemo u tome”.

Dan Gradske opštine Sevojno, bio je povod i da se zaslužnima uruče zahvalnice i priznanja.