Pocetna Politika “Užice protiv nasilja“ u četvrtak ispred Gradske kuće

“Užice protiv nasilja“ u četvrtak ispred Gradske kuće

472
0
Podelite

Skup „Užice protiv nasilja“ održaće se i ovog četvrtka na platou ispred Gradske kuće s početkom u 19 časova, u znak protesta zbog eskalacije nasilja u društvu i odbijanja vlasti da izađe u susret opravdanim zahtevima građana Srbije.

Svedoci smo da vlast ni na jednu kriznu situaciju, kreiranu upravo zbog pogubne atmosfere koju je stvorila u društvu, ne ume adekvatno da reaguje, već isključivo produbljuje sukob i dovodi društvo do ruba sloma. Njihov sistem ne postoji, ne funkcionišu ni institucije niti se primenjuje zakon i građani su prepušteni sami sebi. To nije država u kakvoj bilo ko želi da živi, radi i stvara, zato dođite da tokom mirnog protesta pokažemo da želimo hitne promene.

Od zahteva zato nećemo odustati, kao što ne odustaju desetine hiljada građana u protestima širom Srbije, koji traju već četri meseca. Građani neće mirno gledati dalje uništenje, pljačkanje i razaranje društva, nezabeleženo u evropskoj istoriji modernog doba, kaže se u saopštenju organizacionog odbora „Užice protiv nasilja“.

 

Ponesite pištaljke, transparente, svi su dobrodošli!!!

 

Organizacioni odbor protesta “Užice protiv nasilja”