Pocetna Muzika Pop-džez veče sa Lenom na Zlatiboru

Pop-džez veče sa Lenom na Zlatiboru

634
0
Podelite

Posle veoma uspešnih koncerata “Osvajača“, Nikole Rokvića i “Nevernih beba” program „Zlatiborskog kulturnog leta“ obogaćen je sa džez zvukom. Jedna od najpoznatijih pevačica ovog muzičkog žanra u Srbiji Lena Kovačević održala je u utorak, 15.avgusta koncert pred punim Kraljevim trgom.

Uspešna džez pevačica počela je zlatiborski nastup najnovijom pesmom I obradom „Leto je“. Usledile su pesma „Beograde“, „Hir“, i veliki hit „Samo da mi je“, a onda nas je Lena obradovala sa dve izvorne pesme koje je otpevala u džez maniru „Zapevala sojka ptica“ i „Gusta mi magla“. Lena Kovačević svoj drugi koncert na Zlatiboru završila je velikim hitom „Kafe kafe“ koju je publika zajedno sa njom otpevala.. Međutim na zahtev publike vratila se na bis sa dve nove pesme “Dubine” I “Samo da mi je”.

Sjajna atmosfera na Kraljevom trgu tokom koncerta Lene Kovačević najavljuje dobar provod ovde i u narednim danima leta, uz zanimljive muzičke i druge sadržaje. Već u sredu, 16. avgusta zlatiborska publika može uživati u festival folklore “Licidersko srce”.