Pocetna Politika SNS Užice: Izveštaje podnosimo jedino građanima Užica

SNS Užice: Izveštaje podnosimo jedino građanima Užica

467
0
Podelite

Gradski odbor SNS-a u saopštenju povodom navoda užičkog SSP-a između ostalog kaže da “vlast ne traži na ulici, već isključivo na izborima”.

Ovoga puta krenućemo od kraja vašeg saopštenja, vrlo mirno i staloženo, jer razloga za nervozu nema. Nikada nismo mislili da dopisujući se sa vama dokazujemo i pokazujemo, šta smo uradili u prethodnih 11 godina i to je jedini razlog zašto nismo odgovarali na vaša saopštenja. Smatrali smo, a tako mislimo i sada, da Užičani koji žive u ovom gradu i svakodnevno prolaze njegovim ulicama dobro vide urađeno, i to je sigurno razlog za vašu nervozu, iz koje proizilaze saopštenja prepuna laži i obmana – navodi se u današnjem saopštenju.

U njemiu se dodaje da se SSP Užice “bavi statistikom, a ne kaže koliko je građana, fabrika, vojske i mnogo toga još Srbija izgubila tokom vladavine onih koji danas vode Stranku slobode i pravde (SSP), za koju tvrdite da nikada nije bila na vlasti. Sve i da se ne bave politikom građani ove zemlje i ovog grada odlično znaju ko je Dragan Đilas”.

Dobronemarni Užičani znaju i ko je rešio višedecenijske probleme ovog grada poput klizišta u Koštici ili magistralnog cevovoda u Sevojnu, znaju i ko je pokrenuo velike nacionalne projekte izgradnje autoputeva, novih saobraćajnica i obilaznica. Znaju sigurno i ko je stotine miliona dinara uložio u rekonstrukciju škola i vrtića ali i energetsku sanaciju njihovih kuća. Sećaju se i kolike su im bile zarade, penzije i socijalna davanja kada ih dobiju sa nekoliko meseci kašnjenja.

I građani Zabučja, o kojima toliko pišete, znaju ko im je i kada ukinuo autobusku liniju. Mi nemamo razloga da se pravdamo, a ako za time i bude potrebe, vama gospodo iz SSP-a sigurno nećemo. Izveštaje podnosimo jedino građanima Užica, ali to nećemo činiti svakodnevnim dopisivanjem sa vama.

Zahvaljujući njihovom poverenju, a to stalno zaboravljate, vodimo ovu zemlju i ovaj grad. Vlast ne tražimo na ulici i na protestima i ne dobijamo je lažima, obmanama, mržnjom i nasiljem, već isključivo i samo na izborima – zaključuju užički naprednjaci.