Pocetna Društvo Na Gradskom bazenu završena je rekonstrukcija saune

Na Gradskom bazenu završena je rekonstrukcija saune

338
0
Podelite

Završena je rekonstrukcija saune na Gradskom bazenu, u narednom periodu je na raspolaganju građanima Užica uz pravilno i adekvatno korišćenje. Radno vreme saune je radnim danima od 18 do 23, a vikendom od 16 do 23 časa. Cena karte za saunu nije promenjena i iznosi 250 dinara uz kupljenu dnevnu kartu na bazenu, a karta samo za saunu košta 350 dinara.

Nenad Đokić, direktor JP „Veliki park“ u okviru kojeg posluje Gradski bazen, rekao je da su rekonstrukcijom saune zaokruženi svi uslovi za bavljenje Užičana sportom i rekreacijom. Ovom rekonstrukcijom, praktično je izgrađena potpuno nova sauna, jer je postojeća bila neuslovna za korišćenje. JP „Veliki park“ u ove namene izdvojilo je oko 150.000 dinara sopstvenih sredstava, a izvođač je bila firma „Beli bor“.

Đokić se zahvalio Užičanima Vesni i Predragu Ćosiću iz Volujca, vlasnicima firme „Ćiko travels“ koja se bavi proizvodnjom i obradom rezane građe i Mirku i Stefanu Kovačeviću, vlasnicima firme „Čarli kafa“ koji su, takođe, deo svojih sredstava uložili u izgranju nove saune.

Srđan Nedeljković, član Gradskog veća zadužen za javna preduzeća rekao je da je rekonstrukcijom saune i uz već postojeće sadržaje na Gradskom bazenu, igraonice za decu, teretane, kafić ponovo radi, tu je i tatami sala za borilačke veštine, dobijena komletna celina prelepog sportskog objekta.