Pocetna Društvo Duple garniture vozova nedeljom na relaciji Prijepolje-Beograd

Duple garniture vozova nedeljom na relaciji Prijepolje-Beograd

573
0
Podelite

Zbog velikog interesovanja putnika, kompanija “Srbija voz” od sledećeg vikenda će pojačati sastav voza na relaciji Prijepolje-Beograd, koji će ubuduće nedeljom, počev od 22. oktobra, saobraćati duplim vozovima koji će u sastavu imati dve spojene garniture.

Kako se navodi u saopštenju “Srbija voza”, kompanija se odlučila na to s obzirom na to da se nedeljom na toj liniji uvek traži karta više.

Taj voz iz stanice “Prijepolje teretna” polazi u 11:50 časova, iz stanice “Užice” u 15:20 sati, a dolazak u stanicu “Beograd centar” po redu vožnje je u 19:04.

“Najvažniji prioritet kompanije je zadovoljstvo naših putnika, pa prateći njihove potrebe izlazimo u susret svim zahtevima koje smo u mogućnosti da ispunimo. Sigurni smo da će i dupli voz koji će nedeljom prevoziti putnike iz Prijepolja za Beograd biti ispunjen do poslednjeg mesta”, rekao je v.d. direktor “Srbija voza” Ivan Bulajić.

Kako navodi “Srbija voz”, karte za kupovinu dostupne su putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza, gde se mogu pravovremeno i pouzdano informisati i o redu vožnje, kao i na blagajnama i kartomatima.