Pocetna Izbori 2023 Veselinović SSP: Poništili su granicu između dobra i zla

Veselinović SSP: Poništili su granicu između dobra i zla

321
0
Podelite

“U skopu izborne kampanje i ovom prilikom nudimo plan i program zaustavljanja propasti Srbije”, navodi poslanički kandidat Aleksandar Veselinović (SSP) sa liste “Srbija protiv nasilja”. Tokom uličnih akcija aktivisti užičkih odbora SSP-DS-ZLF-SRCE razgovaraju sa građanima kako bi čuli njihova mišljenja i predloge, kao i kritike koje su i pozitivne i negativne.

Veselinović kaže da računaju na birače svih starosnih dobi i očekuje da će njihov program posebno zainteresovati mlađe glasače. Dodaje da je program SSP-a potpuno jasan, da što pre Srbija krene put Evropske unije, što je i kampanja ove stranke “Pravac Evropa”, sa učlanjenjem do 2030. godine.

– Na izborima 17. decembra očekujemo veći odziv mladih, da će podržati našu politiku i koaliciju “Srbija protiv nasilja”, jer su i sami tražili da se ujedinimo. U širokoj koaliciji sigurno mogu naći programe i ljude koje podržavaju – dodaje predsednik užičkog odbora SSP-a.

Sa žaljenjem konstatuje da nažalost mladi i dalje odlaze iz Srbije u kojoj većina radi za male plate od kojih ne može da izdržava ni sebe, a kamoli porodicu ili podigne kredit za stan.

– Svedoci smo masovnog odlaska mladih u inostranstvo. Neko uspe, neko se brzo vrati, ali većina ostaje što je poraz za našu zemlju. Sa platom od ili ispod 50 hiljada dinara mladi ne mogu da zasnuju porodicu, i zato ulaze u kredite i dužničko ropstvo.. Ako bi u Srbiji bila pristojna plata zašto bi mladi odlazili? Svako želi da živi u svojoj zemlji, u boljem i pravednijem društvu, ali kada vidi perspektivu! Želi da decu da šalje u školu bez brige da li će biti nasilja na putu do škole, u društvu gde nema mamnih i tatinih sinova i gde ne treba partijska knjižica vladajuće stranke za posao – navodi poslanički kandidat Aleksandar Veselinović SSP.

On kaže da mladima ne odgovoara sve što vlada i razara naše društvo, pre svega nepravda i nepotizam, korupcija, snishodljivost i nezameranje.

– Vučićeva SNS je uništila tkivo ovog društva. Mentalno tlačenje i razaranje sistema vrednosti pod ovom vlašću je neverovatno. Poništili su granicu između dobra i zla i to je najveći zločin da ne pričamo o korupciji i pljački – zaključuje advokat Aleksandar Veslinović, kandidat za poslanika SSP-a na listi “Srbija protiv nasilja”.