Pocetna Izbori 2023 Virijević SSZ: Bićemo glas Užičana i u republičkom parlamentu

Virijević SSZ: Bićemo glas Užičana i u republičkom parlamentu

609
0
Podelite

Na štandu ispred beogradske robne kuće lista “Nacionalno okupljanje” koju čini koalicija Zavetnici-Dveri predstavila je svoj program i poslaničke kandidate iz Užica na parlamentarnim izborima 17. decembra ove godine.

Na listi je pet kandidata iz Užica i to menadžer prodaje Vladan Virijević (SSZ), master pravnik Aleksandar Milić (SSZ), ekonomista Aleksandar Vučićević (SSZ) preduzetnica Sladjana Stanković (SSZ) i pukovnik u penziji Dragan Krsmanović (Dveri).

– Ne sumljamo u dobar rezultat i na štandu smo da još jednom razgovaramo sa sugrađnima o suštini naše politike, a to je očuvanje nacionalnog integriteta i suverentiteta države i nesprovođenje francusko-nemačkog sporazuma koji je štetan za sve naše građane pogotovo one koji žive na Kosovu i jasno i glasno kažemo “ne” uvođenju sankcija Rusiji – rekao je poslanički kandidat Aleksandar Milić (SSZ).

On je dodao da Zavetnici u svojoj politici skreću pažnju na malog čoveka i veoma važnu obnovu poljoprivrede i podizanje proizvodnje hrane.

– Svedoci smo da je u prethodnom periodu poljoprivreda uništavana na uštrb uvoza poljoprivrednih proizvoda sumljivog kvaliteta. Mladim ljudima poručujemo da ćemo raditi na reformi obrazovnog sistema i da poručujemo da će oni biti neko ko će imati prioritet prilikom zapošljavanja – navodi Milić.

Vladan Virijević koji je 27 mestu na listi za poslanike od 250 kandidata obećava da će najčešće izgovorena reč u parlamentu poslanika liste “Nacionalno okupljanje” iz Užica kada im narod pruži podršku biti upravo Užice.

– Glavna reč koja će se od nas čuti u republičkom parlamentu biće grad Užice, što u prethodnim sazivima nije bio slučaj. Kao što smo u užičkom parlamentu bili najaktivnija odbornička grupa tako ćemo i u Narodnoj skupštini nastaviti da zatupamo interese naših građana – obećao je Virijević.

On je rekao da Užičani pred svake izbore slušaju ista obećanja i kritikovao aktuelnu vlast za sporost i neefikasnost počev od obilaznice, auto-puta do Užica, rekonstrukcije bolnice, tunela ispod Kadinjače…

– O svemu tome slušamo proteklih trideset godina. Svaka vlast to obećava, a ova proteklih 12 godina, međutim ni jedan od tih projekata nije završen što je nedopustivo i to želimo da promenimo – kaže kandidat za poslanika stranke Zavetnici iz Užica i dodaje da ova koalicija želi da se glas građana Užica čuje u srpskom parlamentu kao i njihovi problemi počev od aerozagađenja.

On je istakao da u proteklih više od 30 godina ni jedna nova fabrika u Užicu nije otvorena što je poražavajuće za ovaj deo Srbije.

– Uvek ćemo biti glas građana Užica, predstavnici naroda, a ne partijskih i ličnih interesane – poručio je Virijević i pozvao Užičane da glasovima pruže poverenje listi „Nacionalno okupljanje“ ispred koje će se na listiću nalaziti broj 4.