Pocetna GKC Žurka “Jugoslovenka” u subotu u GKC-u

Žurka “Jugoslovenka” u subotu u GKC-u

389
0
Podelite

Žurka “Jugoslovenka” ponovo će biti u Gradskom kulturnom centru u subotu, 9. decembra od 21 čas.

Jugoslovenka je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima. Već pet godina Jugoslovenka puni beogradske klubove Šlep, Štrafta i Pop Quart a evo već više od godinu dana na turneji puni klubove širom regiona. Ova žurka je već dva puta ove godine rasprodala GKC. Na repertoaru će biti najbolja selekcija hitova koju čine Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga… a biće tu i novih stvari poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, Bane Lalić & MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili…

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep… i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

Jugoslovenka je na programu GKC-a u subotu, 9.decembra sa početkom od 21 čas. Ulaznice mogu se nabaviti na biletarnici GKC-a svakog radnog dana od 11 do 16h kao i pred sam događaj.