Pocetna Izbori 2023 Zdrava Srbija i lista broj 1, za dobrobit lokalne samouprave i Zlatiborskog...

Zdrava Srbija i lista broj 1, za dobrobit lokalne samouprave i Zlatiborskog okruga

450
0
Podelite

Na štandu u Užicu Zdrava Srbija je promovisala predizborni program i poslaničke kandidate sa koalicione liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

U ime užičkog i sevojničkog odbora Zdrave Srbije, Avram Ilić je pozvao građane da podrže izbornu listu broj 1 “Srbija ne sme da stane” i naveo da Zdrava Srbija kao “lokalna stranka može mnogo da učini u pogledu decentralizacije i doprinese rešenjima na dobrobit lokalne samouprave, Zlatiborskog okruga i Srbije”.

Kandidat za narodnog poslanika koalicije ZS-SNS, dr Radomir Bojović poručio je da će se kao patriota i local patriota u Skupštini boriti da se u užičkom kraju završe započeti kapitalni infrastrukturni projekti.

– Mislim pre svega na auto-put koji je do pre par godina bio do Ljiga, a skoro će do Prilipca i Požege, jer ova infratrukturna gradnja znači da više nismo periferija Srbije. Zalagaću se za rekonstrukciju Zdravstvenog centra što je nemoguće bez pomoći države kako bi stanovništvo imalo bolju zdravstvenu zaštitu – naveo je Bojović koji je hirurg Opšte bolnice u Užicu. On je istakao važnost što bolje pripreme zdravstvenog kadra, lekara, sestara, medicinskih tehničara kako bi ova zdravstvena ustanova bila spremna za novi zdravsteni centar kako se ne bi došlo u situaciju “da imamo autobuse, a nemamo one koji će da ih voze”.

– Kao Zdrava Srbija zalažemo se, a to smo činili i ranije da se Aerodrom Ponikve što pre osposobi u punom kapacitetu kako bi naša planina, turistička prestonica Balkana imala više gostiju iz inostranstva, Nemačke, Beča i drugioh evropskih gradova , a ne samo iz regiona – istakao je Bojović o potrebi da Zlatibor konačno ima aerodrom kako bi gosti iz inostranstva posle sat-dva leta mogli da doputuju u ovaj planinski centar. Takođe naglasio je značaj projekta Užice – prestonica kulture i realizaciju svega potrebnog u infrastrukturi i ustanovama kulture za predstojeće kulturne događaje.

Promociji i završnim porukama biračima u Užicu prisustvovao je i Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije.