Pocetna Izbori 2023 “Srbija protiv nasilja”: Zemlja nema perspektivu sa ovom vlašću

“Srbija protiv nasilja”: Zemlja nema perspektivu sa ovom vlašću

868
0
Podelite

Koalicija “Srbija protiv nasilja” poručila je Užičanima da zaokruže broj sedam na izborima u nedelju kako bi Srbija krenula put oporavka, jer ova vlast sve građane vodi u ambis.

Jovanka Lučić (ZLF), kandidat za narodnog poslanika pozvala je Užičane da u što većem broju izađu na izbore 17. decembra, da glasaju po svom nahođenju i na osnovu percepcije svoga života u Srbiji u ovom trenutku.

– Preporučujem sugrađanima da glasaju za listu broj sedam “Srbija protiv nasilja”, jer samo za nas mogu da tvrdim da ćemo ostati na istoj strani i posle izbora – poručila je Lučić .

Dr Željko Bacotić, predsednik užičkih demokrata pozvao je Užičane u ime koalicije da izađu na izbore, glasaju racionalno, a ne za ljude koji im nude novac za glasove, kao vid korupcije koji je abnormalan i suprotan zakonu.

– Čudna nota SNS-a u kampanji je pominjanje Kliničko-bolničkog centra u vrednosti od 100 miliona evra, zatim brze saobraćajnice prema Višegradu, obilaznice, magnetnih rezonanci..Živim u ovom gradu i ovo je novi vid prevare i halucinacija koja je zahvatila SNS i to nije nešto novo – naveo je Bacotić (DS) i pozvao birače da uskrate poverenje SNS-u i kompletnoj patologiji koja ide sa njom.

Advokat Aleksandar Veselinović (SSP) kao kandidat za poslanika podsetio je na tok kampanje, razgovore sa građanima koji su svesni u kakvom je stanju Srbija.

– Građani dobro znaju šta je nasilje u Srbiji. Gorući problem je jedno veliko siromaštvo, i dovoljno je da građani pogledaju u svoje novčanike i frižidere – kaže Veselinović koji je pozvao Užičane da posle 12 godina i njihovim glasovima sa vlasti ode Vučićev režim koji bukvalno teroriše građane I kako bi zemlja krenula put oporavka.

Goran Radosavljević, predsednik odbora stranke Srbija centar (SRCE) naveo je da državna vlast funkcioniše kao piramidalna štednja i da kao takva nije održiva, jer će sigurno pasti bez obzira na ishod izbora 17. decembra, ali da valja što pre kako bi šteta bila manja.

– Piramidalna banka propada kada se spreči priliv novih ulagača i uloga i tako će biti i ovaj put – poručio je Radosavljević i dodao da promena vlasti ipak mora da se dogodi brzo kako bi mogla da se kontroliše šteta, jer za naredne godinu – dve SNS vlasti on veruje da će oporavak biti nemoguć.

Poverenik Narodnog pokreta Srbije Bojan Mitrović pozvao je posebno studente i đake da izađu na izboru i na taj način pokažu da “neće da uče od države koja im pokazuje da sve može da se kupi”.

Takođe poruka i starijim Užičanima da razgovoraju sa decom i unucima pre nego što zaokruže broj na izborima u nedelju za republički parlament kako bi Srbija krenula napred, jer sa ovom vlašću zemlja nema perspektivu, dodao je Mitrović.