Pocetna Društvo Novogodišnja čajanka za Andrijaše

Novogodišnja čajanka za Andrijaše

309
0
Podelite

Novogodišnja čajanka, posle pauze od nekoliko godina, ponovo je okupila Andrijaše, male i velike, s ciljem da pesmom, prijateljskom rečju prenesu lepe želje jedni drugima, svojim roditeljima, drugarima, ali i svim ljudima topla srca i dobre volje koji su se ovoga dana našli u školi ili blizu nje. Pozivnica, delo ruku naše učenice Milice Gavrilović, bila je upućena svima koji su ovih dana prolazili pored stare ponosite zgrade, naveli su iz Prve osnovne škole Kralja Petra Drugog.

Prostor ispred škole bio je pun posetilaca. A gosti su bili roditelji, bake, deke, drage komšije naše škole sa kojima se susrećemo svakoga dana, slučajni ili namerni prolaznici. Školski hor, kao i prvaci i predškolci, svojom pesmom učinili su da sve prisutne ponese praznična atmosfera. Svako dete-učesnik bilo je jedan mali Deda Mraz, koji je, umesto paketića, goste darivao osmehom, čestitkom, besplatnim zagrljajem, čajem i slatkišom. Niko od gostiju nije ostao ravnodušan na ovih 200 Deda Mrazeva iz kojih je isijavala vedrina, radost, ljubav. Kroz žamor okupljenih provlačili su se zvuci metalofona u rukama petaka. A da se gosti lakše snađu i niko pobrinuli su se Deda Mraz i Baka Mrazica, članovi Dramskog kluba.

Bez obzira na probleme sa kojima su se organizatori suočili, ostaje utisak da su nam ovakvi trenuci neophodni- dodali su iz škole.