Pocetna Bajina Bašta Novogodišnji programi Užice, Zlatibor, Tara, Zlatar

Novogodišnji programi Užice, Zlatibor, Tara, Zlatar

9276
0
Podelite

UŽICE

Doček na Trgu partizana neće biti organizovan, jer od pre tri godine novac se preusmerava za lečenje obolele dece, tako da je ta praksa nastavljena i ove godine.
U utorak 2. januara biće održan koncert Sergeja Ćetkovića sa početkom u 20 časova na Trgu partizana.

ZLATIBOR

Zlatibor je već uveliko spreman za novogodišnje praznike i dolazak velikog broja gostiju. Mnogi hoteli i restorani organizuju svečane dočeke uz različite muzičke programe i boravak uz višednevne paket-aranžmane. Tradicionalno Zlatibor ima najposećeniji doček na otvorenom uz nastup najpopularnijih izvođača. Doček Nove godine na Kraljevom trgu biće ovog puta organizovan bez vatrometa.

Na novogodišnjem koncertu koji organizuju Opština Čajetina i Turistička organizacija „Zlatibor“ nastupa Saša Matić. U noći dočeka sviraju i trubači Dejana Jevđića. Prvog januara uveče na pozornici Kraljevog trga je koncert grupe „Magla bend”.

Svoje programe za doček i dane praznika pripremili su i zlatiborski hoteli, sa poznatim izvođačima. Hotel sa pet zvezdica „Zlatibor mauntin rizort i spa” priređuje koncerte Jelene Kostov i Petra Mitića. U novogodišnjoj noći u Grand hotelu „Tornik” nastupaju „Čegi i Braća bluz bend”, a 1. januara uveče Seka Aleksić i orkestar Aleksandra Sofronijevića. Hotel „Palisad” za 31. decembar organizuje nastup Željka Šašića, a 1. januara „Luna benda”, dok u hotelu „Mona plaza” goste zabavlja Aleksa Perović. U „Pjević ivent centru”, po tradiciji poslednjih godina, gosti Novu godinu dočekuju uz Svetlanu Cecu Ražnatović, dok 1. januara ovde peva Baja Mali Knindža.

Restorani i kafei u centru planine pripremili su dnevne i večernje žurke, uz raznovrsnu gastronomsku ponudu. U restoranu „L’equipe Zlatibor” tokom novogodišnjih praznika nastupaju Džejla Ramović, Mirza Selimović i Iva Bojanović, kao i „Reforma benda”. Gosti „Grand Ajriš paba” će novogodišnju noć provesti uz Bojana Jevtića i „Silver bend”, dok u klubu „Vendom” tokom praznika gostuju Sloba Radanović, Barbara Bobak, Andreana Čekić i Elma Sinanović. U Klubu „Alibi” nastupiće Vojaž, Biljana Grujić, Đorđe Nesta, Jovan Matijević, Miloš Živkovića, Iva Bojanović, Joca Stefanović… – navode iz Turističke organizacije „Zlatibor“.

Foto: VU Tara

TARA

Za novogodišnje praznike hoteli Vojne ustanove „Tara” organizuju doček, pa će u hotelu „Omorika” goste zabavljati „Akustik bend”, a u hotelu „Beli bor” „Laguna bend”.
„Srbija za mlade” organizuje i studentski doček u Mitrovcu na Tari.

ZLATAR

Organizovanih dočeka ima i na Zlataru. Tako „IN hotel Zlatar” (bivši „Zlatarski biseri“) organizuje doček i prvojanuarsku reprizu uz „Kvatro bend”. Organizacija za promociju omladinskog turizma „Srbije za mlade” organizovala je četvorodnevni boravak na Zlataru. Taj aranžman podrazumeva uz polazak iz Novog Sada i Beograda novogodišnje sadržaje i to doček Nove godine i reprizu u vili „Zlatarka” ili hotelu „Panorama”.